A múlt zenéje benned él

A Milli Vanilli egyik leghíresebb száma a Girl You Know It's True.

Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című dala minden idők egyik legsikeresebb karáncsonyi nótája.

Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című dala minden idők egyik legsikeresebb karáncsonyi nótája.

Az I Adore Mi Amor, a Color Me Badd csoport első számú R&B kislemeze. A dal egy hétig vezette az USA R&B listáját.

A Goo Vibrations egy Funky Bunch dal. 1991 júliusában adták ki, mint a Music for the People debütáló albumuk vezető singlejét.

Az Emotions című dalt Mariah Carey, Robert Clivillés, David Cole, a C + C Music Factory írta és készítette 1991-ben. Zeneileg nagymértékben befolyásolja az 1970-es évek discozenéje.

Jimmy Jam, Terry Lewis és Karyn White írta és szerezte az 1991-es Romantic című dalt. Az amerikai énekesnő legismertebb dala.

A Cream című dalt Prince írta, mely az ötödik és egyben utolsó számú kislemeze volt a Billboard Hot 100-on.

A When a Man Loves a Woman című dalt eredetileg egy Percy Sledge, dal melyet több énekes is feldolgozott már, köztük Michael Bolton is.

A Set Adrift on Memory Bliss című dal a PM Dawn amerikai hip-hop együttesének elsőszámú kislemeze, melyel hatalmas sikert arattak.

A Black or White című dalt az Epic Records adta ki 1991. november 11-én, a dalt Bill Bottrell- rel közösen írta, komponálta és készítette az énekes .

A Joyride című kislemez volt a zenekar történetében az egyik legismertebb előadásuk, zenei listákon szerte Európában , valamint Ausztráliában , Kanadában és az Egyesült Államokban is hatalmas sikert aratott.

Az 1990-ben megjelent I Like the Way című dalt Teddy Riley, Bernard Belle és Dave Way írta.

Pages