A múlt zenéje benned él
Fri, 04/03/2020 - 09:00 to 19:00

Kiállás és összefogás a koronavírus járvány idején - mutassuk meg, hogy összefogással túl lehetünk a nehéz helyzeten! A Rádió 1 és a Retró Rádió akciója.

A koronavírus járvány igazi hősei azok a nővérek, ápolók és orvosok, akik a kórházakban és rendelőkben állnak helyt, minden nap a fertőzést kockáztatva. Hősök a futárok, akik kihozzák az ételt. Hősök, akik segítenek az idősökön, nehéz helyzetűeken. Hősök a bolti eladók, akik biztosítják az ellátást. Hősök azok, akiknek munkába kell járniuk, és nem tudnak otthonról dolgozni. Hős vagy Te is, ha most otthon maradsz, és kitartasz, ameddig kell. 

Erről szól a Rádió 1 Kiállás Pillanata és a Retró Rádió Összefogás Pillanata is - akciójukkal arra biztatnak, hogy maradj erős, a nehézségek ellenére ne csüggedj. 

A Rádió 1 akciója 2020. április 3-án, péntek reggel 9:00-kor indul, a Halott Pénz "Amikor feladná" című slágerének eléneklésére hívnak. 

A Retró Rádió ugyanezen a napon este 19:00-kor kéri a zenebarátokat, hogy álljanak ki a teraszba, erkélyre, ablakba, és tapjolják el a Queen "We Will Rock You" ütemét, majd énekeljék el a "Tavaszi szél vizet áraszt" című nótát.

Csatlakozz Te is ehhez a remek kezdeményezéshez, mutasd meg otthonról, hogy képes vagy bátran túllépni a koronavírus járvány okozta problémákon! 

Kiállás Pillanata és Összefogás Pillanata - a Rádió 1 és a Retró Rádió akciója.

Ingyenes